Hírek
2025. márc. 20.
Igazgatóság
ZöldBöjt - Étrend
A ZöldBöjt programsorozat következő állomásán az étkezési szokásokról esett szó.

Tar Sándor oktató azt vállalta, hogy a vegetáriánus étrendről, a húsmentes étkezés lehetőségeiről beszél az osztálya diákjainak. Vak kóstolással indult a program, amelyen egy vállalkozó diák húsmentes készítményeket ízlelt, és próbált azonosítani - bekötött szemmel. A párizsit, virslit és kolbászt utánzó falatok után apró kis szendvicseket készített a 10.D osztály, és paprika, paradicsom kíséretében kóstolta meg az említett ételeket.
Az alkalmon szó esett az vízfogyasztás, a hidratálás fontosságáról is."
GALÉRIA
Képek



KAPCSOLÓDÓ HÍREK

ZöldBöjt - A megújuló energiaforrások, napelemrendszerek
A ZöldBöjt programsorozat 5. állomásán az egyik legizgalmasabb és szakmához kötött előadását Balla Károly oktató tartotta a villanyszerelő növendékeknek.
2025. márc. 23.
Igazgatóság

ZöldBöjt - A böjt hatása, a szűrővizsgálatok fontossága
A ZöldBöjt újabb állomása a böjt egészségre gyakorolt hatásáról beszélt a szűrővizsgálatok szerepének bemutatásával. Főbb kulcsszavak voltak a hirtelen súlyváltozás, magas vérnyomás, cukorbetegség, de a minőségi folyadék és tápanyagbevitel is.
2025. márc. 23.
Igazgatóság

A víz világnapjához csatlakozva
Iskolánk is csatlakozott a VÍZ VILÁGNAPJA alkalmából indított vízivási rekordkísérlethez.
2025. márc. 20.
Igazgatóság